Spring videre til hovedindholdet
eSKATdata
Opdateret over en uge siden

Det kræver en videreanvendelsesaftale hos SKAT for at tilslutte sig eSKATdata og modtage skattedata. Hos SKAT findes der 2 forskellige aftaler:

Videreanvendelsesaftale
Dette er den aftale den finansielle virksomhed skal have for at kunderne kan give samtykke til at sende skattedata til virksomheden.

Tilslutningsaftale

Dette er den tekniske aftale som Kreditdata har. Den er ikke nødvendig for den finansielle virksomhed med mindre I ikke bruger kreditdata løsningen.

Når I har oprettet videreanvendelsesaftalen har vi brug for følgende:

1. Jeres videreanvendelseskode som I har modtaget fra UFST (3 eller 4 cifret)

2. Jeres samtykke årsagskode som I har modtaget fra UFST (Formentlig LEAS)

3. Funktionssignatur (her skal i tilføje [email protected], som teknisk kontaktperson) – se følgende link https://www.nets.eu/dk-da/kundeservice/medarbejdersignatur/oevrige-signaturer/Pages/bestil-funktionssignatur.aspx