Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerAccount & Settings
Sådan integrerer du med vores API

Denne guide hjælper dig med at komme godt i gang med brugen af vores API og integrere dine systemer effektivt.

Opdateret over en uge siden

Brug af Vores API

Før du kan begynde at integrere med Uniify, skal du have en Virksomhed registreret på vores platform og en Uniify-brugerkonto. Vi sørger for opsætningen, så du har fuld adgang til dit team.

Konfiguration af API-nøgle og Webhook

API-nøgle:

Vi bruger Bearer token-metoden til godkendelse. Denne metode tildeler hver bruger et unikt token, som bruges til at få adgang til beskyttede ressourcer uden at sende brugernavn og adgangskode for hver anmodning, hvilket øger sikkerheden.

Sådan gør du:

For at generere en unik bearer token til din virksomhed, gå til IndstillingerAPI på platformen, opret et nyt token og vælg både read og write rettigheder.

Webhook:

For at opsætte webhooks, se vores artikel om Opsætning af Webhook. Når du har opsat webhooks og genereret en token, er du klar til at bruge API'et.

Kom i gang

1. Opret en sag med en POST-request:

• Definér to body parametre: en generisk case_type_code og et label, der repræsenterer sagsnavnet.

• Opdater case_type_code afhængigt af hvilken flow type (Individ eller Virksomhed) du vil kalde.

• Inkludér flow_code i entitetsobjektet for at specificere det flow, der skal anvendes. Dette findes på platformen.

2. Webhook-svar:

• Efter ovenstående trin skulle webhook'en give svaret "COMPLETED", hvis operationen er fuldført.

3. Hent data med en GET-request:

• Brug get_entity_flow GET-request for at hente al data fra en given sag.

• Definér tre path parametre: case_code, entity_code (repræsenterer en person/virksomhed), og entity_flow_code (et unikt id, der forbinder den individuelle enhed med det tilhørende flow). Alle tre parametre returneres i det foregående POST-request.