Spring videre til hovedindholdet
Importér og Eksportér Datatabeller

Artiklen forklarer, hvordan du eksporterer data fra og importerer data til en Datatabel i Uniify.

Opdateret over en uge siden

Eksportér Data i Excel

Fra platformen skal du navigere til DatatabellerGå til datatabelEksporter

Importér Data fra Excel

1. Upload af Data:

• Hvis du har kundeinformation i en Excel-fil (f.eks. kundenavn, CPR-nummer, depot-nummer, købsbeløb etc.), kan du importere disse data til en Datatabel.

• Under importen oprettes der en ny datatabel i Uniify, hvor hver række repræsenterer en kunde.

2. Unikt Kunde-ID:

• For at kunne anvende data fra Datatabel i flows, er det nødvendigt, at hver kunde har et unikt ID (f.eks. CPR-nummer). Dette ID bruges til at identificere og hente specifikke data for hver kunde.

For mere information om datatabeller, kan du læse vores artikel om Opret Datatabeller.