Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerGetting Started with Uniify
Overblik Over Sager, Enheder og Flows

Information om begreber, datastrukturer og hierarki af databaseobjekterne.

Opdateret over en uge siden

Moduler

Modulerne udgør kernen i et onboarding-flow i Uniify. De etablerer en forbindelse mellem Uniify og eksterne enheder, der besidder og administrerer specifikke datasæt. Disse integrationer muliggør problemfri adgang til data, hvilket forbedrer flowets funktionalitet og muligheder. Modulerne sikrer, at data udnyttes på en sikker måde.

Flows

Et flow er en sekvens af moduler arrangeret i en bestemt rækkefølge og identificeret med et unikt navn og kode. Vores løsning tilbyder to typer flows: baggrundsflows og frontend/onboarding-flows.

Baggrundsflow

Et baggrundsflow består udelukkende af baggrundsmoduler. Disse moduler opererer i baggrunden uden at være synlige for slutbrugeren, og de indsender data automatisk uden brugerinteraktion. Et baggrundsflow kan inkludere moduler som CPR-register, REST API eller PEP/AML.

For yderligere detaljer om vores moduler, se venligst vores modultyper dokumentation.

Frontend/Onboarding Flow

Et onboarding-flow er en type frontend-flow, der guider slutbrugeren gennem en række trin, såsom udfyldelse af brugerdefinerede formularer eller ID-bekræftelse. Dette flow er designet til at forbedre brugerens onboarding-oplevelse. Et frontend-flow kan indeholde både frontend- og baggrundsmoduler.

Sager

En sag repræsenterer både en virksomhed og en kunde (primær enhed) og kan bestå af en eller flere sekundære enheder. Sekundære enheder kan være personer tilknyttet en virksomhed eller potentielt en samlevende i en privatpersons sag. Hver enhed indeholder eksisterende entity flow codes, som er knyttet til de specifikke flows, enheden er tildelt. Alle indsamlede data lagres på platformen under den tilhørende sag.

Enheder (entity)

En enhed i Uniify refererer til enten en virksomhed eller en person. Enheder er knyttet til og gemt i en sag og indeholder et eller flere enhedsflows (entity flows). Hvert flow har en Primær enhed, som repræsenterer den person eller virksomhed, der gennemgår onboarding-processen.

Entity Flows

Entity flow er det mest detaljerede objekt i datastrukturen. Det indeholder grundlæggende information afledt af den enhed (entity), det tilhører, samt en samling af alle tilgængelige moduldata for det pågældende flow.

Dokumenter

Dokumentobjekter fungerer som tilgængelige komponenter på både sags-, enheds- og entity flow-niveauer. Disse objekter er tilgængelige fra både backend og frontend af applikationen og omfatter en bred vifte af dokumenter. Eksempler inkluderer dokumenter genereret fra Creditsafe, brugerdefinerede formularer eller uploads af kørekort.

For flere detaljer se gerne vores Dokumentation og API referencer.